Wat doet Color Restyle?

Schilderwerk

Schilderwerk voor binnen en buiten is het visitekaartje van ieder huis. Sterker nog, de eerste indruk wordt door het schilderwerk bepaald. Uw huis toont niet alleen mooier, maar uw bezit wordt er ook langdurig door beschermd. Dit laatste is nodig, want uw huis ondervindt invloeden van weer en wind. De kosten die goed schilderwerk dan ook met zich meebrengt zijn altijd een uitstekende investering voor de toekomst. Eén ding is zeker, een goed onderhouden woning woont veel prettiger en is aanzienlijk meer waard.

Latexspuiten

Latexspuiten is een snelle manier om uw wand en plafond van een nieuwe kleur te voorzien. Het voordeel hiervan is een zeer strak eindresultaat zonder rolstrepen en het is vaak in één dag klaar. Alle kleuren zijn mogelijk.

Stucwerk

Met stucwerk zet u de eerste stap naar een nieuwe inrichting. Bij ons kunt u ook terecht voor klein stucwerk en reparatie van wand en plafond.

Glasvlies/renovlies behang plakken

Glasvlies/renovlies kan met een motief (ruitjes/visgraadmotief) of glad kan in elke gewenste kleur gesausd worden. Wordt veel gebruikt in nieuwbouw woningen om de scheuringen van de eerste jaren tegen te gaan.